Naurujoogakokemuksia:
 

"Huolet unohtuvat ja stressitaso laski lähes nollaan.
Ihanan rento olo, mukavan energinen fiilis jäi. Iso kiitos
taitavalle ohjaajalle!"

-Armi Saarnio
 
"Rentouttava kokemus, voin suositella muillekin. Raukea olo,
säryt ja huolet jäi pois."

-Riikka Aaltonen / Polttarinaurujooga

 
 

Naurujooga vapaa-ajan tilaisuuksissa

Naurujooga on iloinen ja piristävän ohjelma, joka taittuu räätälöintimahdollisuuksiensa vuoksi niin syntymäpäiviin, polttareihin, pikkujouluihin ja häihin sekä muihin tapahtumiin. 

Valitse mieleisesi valmis teema tai kerro meille toiveesi ja rakennamme iloisen naurujoogasession toiveidesi mukaisena. Meille on ilo tehdä tilaisuudestasi naurun täyteinen!

 
 

Polttarinaurujooga


Polttarinaurujooga on ikimuistoinen ohjelma tuomaan iloa ja naurua polttaripäivään. Polttarinaurujoogamme ovat aina yksilöllisiä ja huomioituna voi olla esimerkiksi morsiamen ja sulhasen tarina tai muita morsiamelle/sulhaselle tärkeitä asioita.

Polttarinaurujoogaamme sisältyy aina iloinen ja yksilöllinen naurujooga ja ohjaajan matkakulut Helsingin alueella.

Kesto: 60 minuuttia
 Synttäri/juhlanaurujooga


Juhlanaurujooga koostuu iki-ihanista nauruharjoitteista yhdistettynä juhlan aiheen mukaisesti rakennettuihin nauruihin. Juhlanaurujoogassa on mahdollista huomioida esimerkiksi juhliin kohdistuvan tahon toimialaa tai juhlien sankarin harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita.

Kesto: 30-60 minuuttia


 

Häänaurujooga


Häänaurujoogassa nauruhajojoitukset ovat häiden juhlintaan, hääpariin, avioliittoon ja rennon tunnelman luomiseen keskittyneitä. Loppuhuipentumana on suvut yhdistävä "naurukilpailu". 
 
Häänaurujooga tehdään häiden tunnelma huomioiden. Jokainen häänaurujooga on iloinen, mukaansa tempaava ja yksilöllisesti kohdennettu.

Kiitelty ohjelmanumero jään särkemiseen ja tunnelman renotuttamiseen. 

Kesto 20-30 minuuttia

 

"Naurattavin päivä ikinä" -Naurujooga


Tämä naurujooga rakentuu tarinan ympärille, jossa aloitamme päivän aamusta, mutta yllättäen kaikki meneekin aivan toisin kuin olemme suunnitelleet. Samalla löydämme tiukkoihin tilanteisiin ajoittuvien nauruharjoitteiden kautta uusia reagointitapoja arjen kommelluksien kohtaamiseen.

"Hulvaton ja iloinen kokonaisuus loppurentoutuksineen ja naurumeditaatioineen!"

Kesto: 60-90 minuuttia


 

Naurujooga omalla teemalla


Naurujoogasessiosta voi tehdä henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen. Rakennamme hauskan naurujoogasession toiveidesi pohjalta valitsemasi teeman ympärille. Teema voi olla jokin tarina tai esimerkiksi yhdistyksen tai kerhon toimintaan / osallistujien harrastuksiin tai mielenkiinnon kohteisiin liittyviää. Tämä naurujooga tuo hauskasti nauruharjoitteet lähelle osallistujien omaa elämää ja arkea, ja tekee heittäytymisestä helppoa!

Kesto: 60-90 minuuttia

 
 
Toteutusalueena on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko muu Suomi sopimuksen mukaan.

Copyright © Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044 342 3333 | naurujooga(a)onnellisuusopisto.fi