Naurujoogakokemuksia:

"Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme. 
 
Onnellisuusopiston Annukka räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia. 
 
Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla. 
 
Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…" 

 - Nina Palmroos, MTV 3

"Suurkiitos Virikepäivästä!

Oli todella mahtavaa nähdä niin monet iloiset kasvot
Virikepäivän päätteeksi! Ja siitä kaikista suurin kiitos
kuuluu teille ohjaajille! Aivan huippua, että olitte
mukana tekemässä Virikepäivästä niin virkistävän, 
rentouttavan ja iloisen tapahtuman. :)

Kiitos vielä kerran ja mukavaa kesää!"

 - Kristiina Tolonen, Haaga-Helia
 
 
"Ihanan yhteenkuuluvainen olo tuli hauskasta ja iloisesta hetkestä.
Kiitokset energiselle ohjaajalle! :)"

-Alina Rautakoski

"Ihanaa ja rentouttavaa! Ei olisi etukäteen uskonut, että voi olla 
näin hyvä olo naurujoogan jälkeen. Rentoutunut ja väsynyt, mutta kuitenkin myös energinen. Kiitos :)"
 
-Enni
 
 
 


Naurujooga virkistyspäivässä

Naurujooga on piristävä osa monipuolista virkistyspäivää. Kun haluat virkistyspäivääsi iloa, hauskuutta ja naurua, on Onnellisuusopiston Naurujooga oiva valinta!


Nauruvirkistys


Nauruvirkistys sisältää hauskoja naurujoogaharjoitteita, kehoa huoltavia venytyksiä ja hapenottokykyä parantavia hengitysharjoituksia. Nauruvirkistykseen kuuluu myös naurumeditaatio ja ohjattu loppurentoutus

 Kesto 60 - 90 min
 
 

Naururyhmäytys


Naururyhmäytys sisältää hauskoja naurujoogaharjoitteita sekä ihmisiä toisiinsa tutustuttavia improvisaatiopohjaisia harjoituksia. Soveltuu erinomaisesti työyhteisömuutosten yhteyteen sekä osallistujien ollessa vieraita toisilleen. Naururyhmäytykseen kuuluu myös naurumeditaatio ja ohjattu loppurentoutus.

Kesto: 60 - 90 min
 

Nauruleikitys


Nauruleikitys sisältää hauskoja naurujoogaharjoitteita sekä tunnelmaa vapauttavia improvisaatio-leikkejä, joissa osallistujat pääsevät toden teolla heittäytymään ja hassuttelemaan rennossa tunnelmassa. Nauruleikityksen loppuun kuuluu naurumeditaatio ja ohjattu loppurentoutus. 

Kesto: 60 - 90 min
 

Naurujooga ja Mindfulness


Naurujoogan ja Mindfulness -ohjelmaan kuuluu rentouttava yhdistelmä enegisoivaa naurujoogaa ja opastus Mindfulnessin, eli tietoisuustaitojen maailmaan. Kokonaisuuteen kuuluu hauskoja harjoituksia molemmista ohjelmsita, työkaluja arkeen sekä tieto-osuus. Ohjelma toteutetaan kahden kouluttajan ohjauksella.
 
Kesto: 3 - 4 tuntia

Työhyvinvointipäivät


Työhyvinvointipäivämme ovat kiitelty ratkaisu, kun haluat järjestää iloisen ja rentouttavan tyhy/tyky- tai virkistyspäivän. Kokonaisuuteen kuuluu viihtyisät tilat valitussa paikassa, herkulliset ruokailut ja nauruntäyteinen ohjelma.

 
Esimerkki ohjelmasta:

Työhyvinvointipäivä Pihlajasaaressa

10:00 Lautta Merisatamasta
10:30 Onnellisuusopiston Naurujooga
12:00 Herkullinen noutopöytälounas
13:00 Workshop: onnellisuus, vuorovaikutustaidot tai työhyvinvointi + tikan heittoa ja rentoutumista pihapiirissä
15:30 Lettukahvit
 

Toteutuspaikkana virkistyspäivälle voi olla Helsinki, Espoo, Vantaa tai muu paikkakunta sopimuksen mukaan.

Hyäksi koettuja toteutuspaikkoja ovat olleet muun muassa Taitotalon Kongressikeskus, Vanha Viilatehdas, Korkeasaari tai Pihlajasaari. 
 Copyright © Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044 342 3333 | naurujooga(a)onnellisuusopisto.fi